Bogføring

Får hjælp til bogføring

Alle virksomheder starter med en drøm. Det er dog de færreste som tænker over, at der, med start af virksomhed, også følger bogføring & regnskab med.

Bogføring er en systematisk registrering af alle økonomiske transaktioner i din virksomhed, fx bilag, fakturaer og pengestrømme. Din bogføring danner grundlag for, at det regnskabsmæssige resultat kan opgøres ved udgangen af dit regnskabsår.

Alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark er underlagt bogføringsloven og har pligt til at bogføre og registrere økonomiske transaktioner rettidigt. Korrekt bogføring reflekterer alle din virksomheds transaktioner.

Din bogføring danner også grundlag for, at din moms er korrekt. Og har du ikke styr på din bogføring fører det til forkert moms, hvilket kan få uheldige følger.

Bogføring kan være meget tidskrævende, især hvis det ikke er din spidskompetence. Vælger du at stå for dit bogholderi selv, er det vigtigt, at du har styr på de mest grundlæggende elementer indenfor bogføring. På den måde får du bedre overblik over din virksomheds økonomi.

Vil du gerne selv slippe for opgaven, er det en god idé at bruge en ekstern bogholder. Vi arbejder kun i e-conomic.

Hvordan foregår bogføring gennem os?

Vi arbejder med en kombination af e-conomic, Kontolink og Dropbox. Vi arbejder digitalt og papirløst.

Du får din egen mappe i vores Dropbox, hvor du uploader alle dine bilag og leverandørfakturaer.

Vi henter dine bilag/leverandørfakturaer ind i e-conomic og bogfører det på de rigtige konti og sørger for at du får de fradrag du er berettiget til.

Bankafstemning foregår i Kontolink som er et værktøj der kobles på din bank, e-conomic aftale og din Dropbox mappe. Kontolink matcher en bankpostering med et bilag fra enten e-conomic eller Dropbox og afstemmer det automatisk.

Dine udgifter hertil vil være:

Bogføring
  • Vores bogføring incl. Dropbox mappe: 450,- /time
Abonnementer
  • e-conomic abonnement:  258,- /md.
  • Kontolink:                            119,- /md.

Alle priser er ekskl. moms.

Få hjælp til din bogføring
Få hjælp til din bogføring
Få hjælp til din bogføring

Debitorstyring

Vi kan varetage hele eller dele af din virksomheds debitorstyring. Så undgår du ubehagelige overraskelser, mindsker risikoen for at miste penge og styrker din virksomheds likviditet.

Vi sørger blandt andet for:

  • at fakturere dine kunder
  • lave en rykkerprocedure for din virksomhed
  • rykke dine kunder ved manglende betaling
  • inkasso hvis det kommer så vidt
  • at du er på god fod med dine kunder og bevarer det gode forhold.
Hvad er en debitor?

En debitor er en person eller virksomhed, der skylder penge til dig for de varer eller ydelser, som din virksomhed har solgt. Har man ikke styr på debitorstyring – selv i korte perioder – kan risikere at koste din virksomhed mange penge og forringe din virksomheds øjeblikkelige økonomiske likviditet.

Det er altafgørende for din virksomhed, at dine kunder betaler, så du kan bruge din likviditet til at betale dine kreditorer og ansatte til tiden.

Hjælp til debitorstyring

Få hjælp til din styring af debitorer hos os. Vi kan varetage hele eller dele af din virksomheds løbende debitorstyring.

Debitorstyring sparer dig tid, besvær og konfrontationer med kunder.

Vi sørger for, at du har opsat en rykkerprocedure i dit bogholderi og holder løbende øje med, at dine kunder får betalt.

Kreditorstyring

Når du outsourcer din kreditorstyring til os, har vi hele tiden fokus på, at du får betalt dine regninger til tiden.

Hvad er en kreditor?

En kreditor er en virksomhed eller en person, som du skylder penge for en købt vare eller ydelse. Effektiv kreditorstyring er ensbetydende med en høj troværdighed hos virksomhedens leverandører, og at du har styr på dine regninger fra dine leverandører (kreditorer).

Har du ikke styr på kreditorstyring, kan det få konsekvenser i form af ubehagelige stramninger af betalingsbetingelser og samhandelsvilkår med leverandører.

Vi kan hjælpe dig med en effektiv kreditorstyring. Vi sparer dig for tid, besvær og bekymringer.

Med kreditorstyring hos os, holder vi overblikket. Vi sikrer, at du får betalt dine regninger og ikke betaler dobbelt.

Læs mere om vores priser.

Skal vi ringe dig op?

Tak for din besked. Den er sendt nu.
Der skete en fejl ved forsøg på at sende. Prøv venligst igen senere.