Løn

Få hjælp til administration af løn.

Lad os hjælpe dig og din virksomhed med lønadministration. Du slipper for at bekymre dig om de administrative byder, og vi sikrer dig, at dine medarbejdere får den rigtige løn udbetalt.

Vi kan behandle din virksomheds løngrundlag og sikre, at indberetninger og indbetalinger til SKAT, ATP, FerieKonto, pensionsordninger m.m. altid sker til tiden og altid i overensstemmelse med reglerne. Så kan du i stedet bruge tid på det, du er bedst til.

Hvorfor outsourcing af løn?

I en travl hverdag med drift, produktion, salgsarbejde, bogføring og meget andet kan det være svært og tidskrævende at sætte sig ind i alle regler om løn, feriepenge osv.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at administrere lønnen, herunder alle de administrative byrder, så du undgår risikoen for forkert udbetaling. En fejl, som kan være kostbar både for din virksomhed og for dine medarbejdere. Ved at give os ansvaret for din virksomheds lønadministration kan du samtidig bruge den overskydende tid på andre værdiskabende aktiviteter.

Når vi laver lønnen, slipper du for at bekymre dig om løn og for at sætte dig ind i eksempelvis ferieloven, SH, fritvalgsopsparing m.m., og dine medarbejdere er sikre på at få den rigtige løn udbetalt.

Kompetent og erfaren administration af løn

Kontakt os i dag og få vores hjælp til at administrere dine lønninger.

Vi er erfarne brugere af flere lønsystemer, herunder også digital lønadministration. Vi er specialister på lønområdet og forholder sig altid til den gældende lovgivning og til de nyeste lønforhold.

Hvis du outsourcer hele eller dele af lønadministrationen til os, sørger vi for løbende kvalitetskontrollerede oplysninger og en værdifuld faglig feedback og rådgivning i forhold til løn og lønadministration.

Løn
Løn

Lønsystemer

Vi er erfarne brugere af både Dataløn & Danløn.

Skal vi ringe dig op?

Tak for din besked. Den er sendt nu.
Der skete en fejl ved forsøg på at sende. Prøv venligst igen senere.

Ønsker du hjælp til bogføring?